Top

Adresa : Dukat fushe, Vlore, zona kadastrale 1569, zip 9426, Albania

E-Mail :
info@albadriatico.al
Tel :
+355 (0)68 2065 718

Albadriatiko - 2013

Mirsevini ne ALBADRIATICO

"Alb-Adriatico 2013" sh.p.k është një fermë akuakulture e themeluar në 17 PriI1 2013. Objekti i veprimtarisë së shogërisë është kultivimi dhe tregtimi i peshkut të ujerave të kripura. Ferma është e pozicionuar në gjirin e Raguzës (Karaburun) 3.5 km në veri të gytetit antik të Orikut dhe është e përbërë nga vaska ose kosha notues. Gjithashtu, ferma është e vendosur në det të hapur, me kapacitet kultivimin e 2.000 ton peshk.

Kontakto

Standarte

Europiane

Paketim

Magazinim

2000

Ton Peshk

Siguria

E certifikuar

Albadriatico Akuakultur

Kultivimi dhe tregtimi i peshkut të ujerave të kripura

Lexo me teper Kontako