Top

Adresa : Albadriatico Dukat fushe, Vlore

E-Mail :
info@albadriatico.al
Tel :
+355 (0)68 2065 718

Detajet e Kontaktit

Albadriatico Dukat fushe, Vlore, Rruga Nacionale Vlore- Sarande, zona kadastrale 1569, zip 9426, Albania
info@albadriatico.al
albadriatico2013@gmail.com
+355 (0)68 2065 718
+355 (0)67 5041 498

Kordinatat Gjeografike

If you find difficult to find us ,you can use our cordinats on exact location.

Albadriatico Office and Factory

GoogleMaps 40.294861, 19.488370
GPS 40°.17.6917'N 19°.19.3017' E

Albadriatico Fish Farm

GoogleMaps 40.3521667, 19.406593
GPS 40°21'07.8 N 19°24'23.7 E

Send a Message

Na dergoni nje mesazh dhe ne do kontakojme me ju

Shenim ploteso qe gjitha fushat me *

Te punojme se bashku ! Kjo eshte motoja jone.