Top
Tel: +355 (0) 68 2065 718

Jemi Ferme Akuakulture

Objekti i veprimtarisë së Alb-Adriatico është kultivimi dhe tregtimi i peshkut të ujerave të kripura

Ferma

Mbjellja e rasatëve të ndodh në periudhën Prill - Qershor. Sepse temperaturat variojnë 15 - 24 gradë Celsius dhe këto temperatura krijojnë kushtet e duhura . Gjithashtu, periudha Prill- Qershor është e rëndësishme dhe për tregun, pasi ka të bëjë me ciklin e shitjes për vitin pasaardhës, e cila shkon nga 14-16 muaj.

Prodhimi

Mbjellja e rasatëve duhet të ndodh në periudhën nga fillimi I muajit Prill deri në fund të muajin Qershor. Konsiston ushqyerjen, monitorimin, mirëmbajtjen e peshqve dhe të gjithë fermës së akuakulturës. Pasi kalojnë 14-16 muaj peshku arrin një peshë mesatare prej 300-400 gramësh dhe është gati .

Siguria

Certifikata Global G.A.P dhe IFS eshte nje certifikate cilesie.
Global G.A.P eshte per mbareshtimin, fermen, ndersa IFS per Stabilimentin e paketimit.
Licenca CE është një certifikim e shëndetit, sigurisë dhe mbrojtjes së mjedisit për produktet brenda Zonës Ekonomike Evropiane.

Albadriatico Peshk Cilesor

Ferma Alb-Adriatico

Ferma është e pozicionuar në gjirin e Raguzës (Karaburun) 3.5 km në veri të gytetit antik të Orikut dhe është e përbërë nga vaska ose kosha notues. Gjithashtu, ferma është e vendosur në det të hapur.

Prodhimi
2.000 ton

PUNONI ME NE

Do te gjeni nje ambjent cilesor dhe shume miqesor.
01

Cilesia

Eshte e pa diskutueshme duke rrespektuar te gjitha ligjet ne fuqi ashtu si dhe jemi te ÇERTIFIKUAR per te gjitha tregjet nderkombetare.
02

Produktet tona

Tregtojme peshk te dy llojeve Koce dhe Levrek Nga me cilesoret.
03

Miqesor

Ejani dhe na shikoni vet .Ne nje ambjent shume miqesor dhe teper modern.

FOTO GALERI

Objekti i veprimtarisë së shogërisë është kultivimi dhe tregtimi i peshkut të ujerave të kripura.

Alb-Adriatico" një fermë akuakulture e themeluar në Prill 2013